Välkommen till gymguiden!
- Sveriges största jämförelsetjänst för gym och träningsanläggningar!För dig som vill träna:
Vår idé är att förenkla för människor att kunna hitta och jämföra olika typer av gym och träningsanläggningar, så att du som vill träna kan hitta något som passar dina behov bäst.

Vi har försökt att lista de vanligaste och populäraste idrotterna och har i nuläget över 1500 anläggningar tillgängliga och uppdaterar informationen kontinuerligt.

Hur du använder tjänsten:
Du börjar med att skriva in en gatuadress eller ort där du vill träna. Sen väljer du vilka aktiviteter och vilket utbud som är viktigt för dig och kan sen sortera anläggningarna efter kortast avstånd, lägst pris eller högst betyg. Du kan även klicka på gymmen för att se bilder och mer information samt skriva en egen recension och därmed bidra till andra träningssugna!

Om du gillar tjänsten skulle vi bli jätteglada om du vill hjälpa oss att sprida informationen genom att dela sajten på Facebook eller Twitter


För dig som äger ett gym:
Vi har som mål att lista alla Sveriges träningsanläggningar, så hör gärna av dig till oss ifall din anläggning inte redan finns tillgänglig här. Du får ett konto där du kan logga in och redigera uppgifter för din anläggning.

Kontakta oss på: info@gymguiden.com

Tillbaka till startsidan